JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
menu

Asador de Aranda

Logotip commemoratiu del 25è aniversari del restaurant Asador de Aranda, a l’Av. Del Tibidabo a Barcelona. Una gran «A» d’Aniversari, de Asador i d’Aranda, complementada amb la tipografia i els ornaments de l’edifici modernista que acull el local. El projecte va incloure la construcció de dues maquetes en fusta de grans dimensions per a l’entrada i jardí del restaurant.

Logotipo conmemorativo del 25º aniversario del restaurante Asador de Aranda, en la Avda. del Tibidabo en Barcelona. Una gran “A” de Aniversario, de Asador y de Aranda, complementada con la tipografía y los ornamentos del edificio modernista que acoge el local. El proyecto incluyó la construcción de dos maquetas en madera de gran tamaño para la entrada y jardin del restaurante.

Logo commemorating the 25th anniversary of Asador de Aranda, in Tibidabo Avenue in Barcelona. A big «A» of Anniversary, and Asador de Aranda, supplemented with typography and modernist ornaments taken from the building that houses the local. The project included the construction of two wood models in large size for the restaurant entrance and garden.

Asador_Aranda_Portada
A asador
A_Asador_02
Making_A

Veri
Mussol